2024 ÇİVRİL'İN YILI OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Belediye Başkan aday adayı Necdet Bardan yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Siyaset Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 11:31:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeni yılın Çivril ve ülkemize mutluluk ve huzur getirmesini temenni eden Bardan yeni yılın tüm Çivrillilere sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik içinde güzel günlere adım atma arzusunu dile getirdi.

 

Bardan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Çivrilliler, yeni bir yıla daha sağlık, mutluluk ve umut dolu bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşıyoruz. 2024 yılı, birçok fırsat ve değişimle dolu olacak. Bu yeni dönemde, Çivril'i daha güzel yarınlara taşımak, hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek için buradayız” dedi.

 

Yeni yılda Çivril'e yönelik hizmet anlayışının güçlenerek devam edeceğini ifade eden Necdet Bardan, "Birlikte çalışarak, el birliğiyle güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Herkesin fikrine saygı göstererek, ortak akıl ile hareket edeceğiz. Çivril'i daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.