ADİL DÜZEN VE REFAH İÇİN YOLLARDAYIZ

Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Rıdvan Oral seçim çalışmalarında ziyaret ettiği işyerlerinde vatandaş ve esnaftan yoğun ilgi gördü.

Siyaset Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 11:37:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye başkan adayı Rıdvan Oral, Çivril’in ve ülkenin Adil düzene ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen Oral, “Çivril halkının Yeniden Refah Partisi ve şahsımıza teveccühü bizi mutlu etti. Bu sevgi ve teveccühü asla boşa çıkarmayacağız” dedi.

 

Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlara çalışmaları ve partisinin politikaları hakkında bilgi veren Rıdvan Oral “Esnafımız, ilçe ekonomimizin bel kemiğidir. Esnafımızın sorunlarını çözmek ve kalkınmasını sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çivril'de esnafımızın rahat bir şekilde iş yapabilmesi için gerekli altyapıyı hazırlayacağız. Ruhsat ve iş yeri açılması gibi konularda esnafımıza kolaylık sağlayacağız. Esnafımızın ürünlerini pazarlayabilmesi için yeni imkânlar sunacağız. Çivril’i cazibe merkezi haline getirerek, ilçeye daha fazla turist ve ziyaretçi çekeceğiz. Çivril’de refahı yeniden tesis etmek için esnafımızla birlikte çalışacağız. Esnafımızın desteğiyle Çivril’i daha güzel ve daha yaşanabilir bir ilçe yapacağız. Gençlerimize iş imkanları oluşturacağız, istihdamı arttırıp ilçe ekonomisine katkı sağlayacağız” dedi.

 

Vatandaşlardan büyük ilgi gören Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı Rıdvan Oral’ın samimi ve çözüm odaklı yaklaşımlarını ilgiyle dinleyen esnaflar da memnuniyetlerini dile getirerek başkan adayına başarı diledi.

Yorumlar (1)
Raziye
19.02.2024 12:31
Allah yolunu açık etsin
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.