AK PARTİ DESTAN YAZMAYA DEVAM EDECEK

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan seçim çalışmaları kapsamında geldiği Çivril’de Irgıllı, Çıtak, Işıklı, Seraserli, Beyköy ve Gümüşsu mahallerini ziyaret ederek miting yaptı.

Siyaset Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 19:28:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Seçim çalışmalarını sürdüren AK parti Denizli Milletvekili ve 28’inci dönem Ak Parti birinci sıra milletvekili adayı Cahit Özkan, Çivril’de mahalle ziyaretleri yaptı. Büyük bir ilgi ile karşılanan Özkan, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’nin sandıktan yine büyük bir zaferle çıkacağını söyledi.

 

Ak Parti Denizli birinci sıra Milletvekili adayı Cahit Özkan, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İl merkezi ve ilçelerde seçim çalışmalarını sürdüren Özkan, çalışmalar kapsamında memleketi Çivril’de vatandaşlarla bir araya geldi. Çivril ziyaretine Çıtak mahallesinde başlayan Özkan, burada esnafları işyerlerinde ziyaret ederek bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Kahve ve esnaf ziyaretleri dışında mahallelerde halka hitap eden Cahit Özkan AK Parti’nin 14 Mayıs seçimlerinde de halkın desteği ile sandıktan başarı ile çıkacağını belirterek “Ak Parti her seçimde olduğu gibi bu seçimde de büyük bir zafer kazanacak. Çünkü AK Parti bu milletin bağrından çıkan bir parti” dedi.

 

Desteğinizle Türkiye Dünya Lideri Olacak

 

Konuşmasında Türkiye Yüzyılı için sayılı günler kaldığını ifade eden Cahit Özkan “Yeni yüz yıl Türki Yüzyılı olacak. Sizin verdiğiniz destek ile sizin verdiğiniz güç ile Türkiye dünyanın yeni gücü olacak. Güçlüyüz ve yarın daha güçlü olacağız. Milletimizin azmi ve güçlü yönetim yapımız ile Türkiye Yüzyıl’ını gıpta edilecek bir istikbale dönüştüreceğiz” dedi.

Çıtak mahallesindeki programının ardından Seraserli, Beyköy Irgıllı ve Gümüşsu mahallelerini ziyaret eden Cahit Özkan bu mahallelerde de esnaf ziyareti yaparak vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek 14 Mayıs seçimleri hakkında bilgi verdi.

 

Cahit Özkan’ın Çivril programı, Işıklı mahallesinde devam eden Millet bahçesinde yaptığı inceleme ve kahvehane ziyaretinin ardından sona erdi.

 

Çivril ziyaretinde Cahit Özkan’a, Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (3)
Bayram
13.05.2023 12:53
Geriye kalan mahallelere neden selamlaşma hissi duymuyorlar çünkü o mahallere 2014 ve 2019 seçimlerinde köylülere söz vermişlerdi ne yazıktır sözler yerine gelmedi emircik tuğlu bucak vs buralara girmeye yüzleri yok özellikle cahil ve niyazi
Bayram
11.05.2023 23:28
Siyaset öyle bir onunki ama halk halen anlamış değil 4 yıl 5 yıl da bir görünüyorlar oda siyaset olması siyasette olmasa bunların yüzünü görmek mümkün değil cahil özkan Şahin tin Osman zolan niyazi Vural bunlar denizliyi temsil ediyorlar civril niya
Gulay
07.05.2023 22:04
Yazik insanlari kutuplastirip onlara oy vermeyenleri terorist ilan eden bolucu soylemler soyleyen zihniyetten ne beklenir, kim terorist ozaman islem yap tutukla makam icin bukadar rezillige gerek yok.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.