AK PARTİ GÜCÜNÜ HALKTAN VE MİLLETEN ALIYOR

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe gezilerine devam eden Tin, ikinci tur çalışmalarında ilk ziyaretini Çivril’e yaptı.

Siyaset Yayın: 22 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 22.05.2023 08:51:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

14 Mayıs seçimlerinin tamamlanmasından sonra çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahit Tin ilk ziyaretini Çivril’e yaptı. Çivril programına AK Parti İlçe teşkilatı ziyareti ile başlayan Şahin Tin, parti binasında ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet edip, seçim sonuçları hakkında değerlendirmeler yaparak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. AK Parti Şahin parti binasındaki programın ardından Çivril Belediyesini ziyaret etti. Milletvekili Şahin Tin Belediye girişinde personel ve Belediye Başkanı Niyazi Vural tarafından karşılandı.

 

Bir süre Başkan Niyazi Vural ve belediye çalışanları ile sohbet eden Şahin Tin ve beraberindekiler daha sonra Çivril Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek Başkan Hakan Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek oda çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Şahin Tin Çivril programının son bölümünde, ilçede faaliyet gösteren Nayka Tekstil, Demirtaş Hazır Beton işletmesini ziyaret ederek çalışanlarla buluştu. Şahin Tin firma ziyaretlerinde yaptığı konuşmada güçlü Türkiye yüzyılının başlaması için son bir adım kaldığını belirterek “Yorulmak, yılgınlığa düşmek yok. 14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs'a da tevazu, samimiyet ve gayretle ilk günkü aşkla, inandığımız yolda emin adımlarla yürüyoruz. Doğru adamla yola devam ediyoruz. Şimdi 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle 28 Mayıs’ta taçlandırma vakti. Türkiye Yüzyılı için önümüzde on gün kaldı” dedi.

 

AK Parti gücünü Halktan ve Milletinden alıyor

AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girdiği her seçimden zaferle çıkmasının ardına Milletin gücü olduğunu ifade eden Şahin Tin “Ak parti 20 yıldır her seçimden sizlerin verdiği destek ve cesaretle birinci çıktı. 20 yıldır sizlerin verdiği destek ve cesaretle eser ve hizmet siyasetimiz hız kesmeden sürüyor. Yatırımlar, projeler ve yeni hedeflerimize Türkiye Yüzyıl’ına emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

Mazlumların sesi, Dünya Lideri yeniden Cumhurbaşkanı olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece Türkiye ve Türk dünyası için değil dünyadaki tüm mazlum ülke ve halkların sesi olduğunu ifade eden Milletvekili Tin; “Mazlumların gür sesi, suskun dünyanın hür sesi, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmek için gönül kapılarını hep birlikte aralıyoruz. Gönlümüzde istiklal tutkusu, aklımızda istikbal hedefleriyle tarihi adımlar attık. Aziz milletimiz ve vatanımızın yarınları için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Şahin Tin’e Çivril programında Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul,  Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi Hasan Ali Çoban, önceki dönem İlçe başkanı Mehmet Celep, Ak parti ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.