AKİDAK DOĞA SEVERLERİ KIŞ YÜRÜYÜŞÜNE DAVET ETTİ

Çivril Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (AKİDAK) geleneksel Akdağ kış yürüyüşü düzenliyor.

Kültür Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 08:49:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlediği kültürel ve spor faaliyetler ile Çivril kent yaşamına soluk katan AKİDAK kış etkinlikleri kapsamında Akdağ Zirve yürüyüşü düzenliyor. Uşak Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ile birlikte düzenlenecek etkinlik “Doktor tedavi eder, doğa iyileştirir” mottosuyla organize ediliyor.

 

Dernek başkanı Erkan Atila etkinliğin 2024 yılının ilk kış etkinliği olduğunu belirterek “her dönem düzenlediğimiz Akdağ Zirve yürüyüşümüzün kış tırmanışı için organize olduk. Uşak Dağcılık ve Doğa Sporları derneğimizin değerli ve deneyimli üyeleri ile birlikte güzel bir rota oluşturduk. Çivril’den katılacak dernek üyeleri ve doğaseverler ile birlikte güzel bir yürüyüş ve tırmanış gerçekleştireceğiz. Katılmak isteyen herkesi derneğimiz ile irtibata geçmesini rica ederiz” dedi.

 

Erkan Atila yaptığı değerlendirmede “11 Şubat Pazar saat 07.00 Özgün simit önünden hareket edeceğiz. Malum kış koşullarına uygun termal içlikler, yedek çorap, atlet, rüzgâr geçirmeyen kıyafetler, su geçirmeyen bot, bere almalılar. Herkes kendi kişisel yiyecek ve içeceğini getirmeli. Termosta sıcak tarhana çorbası ve enerji veren kuru meyve getirmelerini tavsiye ediyoruz. Yürüyüşe katılacak katılımcıların ılık biraz şekerli su bulundurması iyi olur” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.