AKİDAK ZORLU VE KEYİFLİ YOLCULUĞU TAMAMLADI

Akdağ İzcilik Dağcılık ve Doğa Sporları (AKİDAK) Derneği tarafından organize edilen Akdağ Zirve Kış yürüyüşü tamamlandı.

Kültür Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 08:29:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Doğa ve exterm organizasyonları ile doğaseverleri buluşturan AKİDAK kış faaliyetleri kapsamında Akdağ Zirve yürüyüşü yaptı. Uşak Dağcılık Kulübünün de destek verdiği yürüyüş 32 sporcu ve doğaseverin katılımı ile yapıldı.

 

32 sporcu ve doğasever yaklaşık 10 saat süren yürüyüş ile Akdağ Zirvesine yürüdü. AKİDAK öncülüğünde Uşak Dağcılık Kulübü ile birlikte düzenlenen organizasyona Salihli, Uşak, Banaz, Gediz ve Isparta’dan gelen sporcular da katıldı.

Etkinliğin Çivril ve doğa adına büyük bir organizasyon olduğunu belirten AKİDAK başkanı Erkan Atila “Doktor tedavi eder doğa iyileştirir.  Harika bir Akdağ günü. Uşak dağcılık kulübü ile birlikte nefis bir etkinlik. Salihli, Gediz, Isparta, Banaz ve Çivril’den katılan 32 kişilik ekiple keyifli ve zorlu bir yolculuk yaptık. Zorlu yolculuğumuzu zirveye 40 metre kala sonlandırdık. Kış şartları oraya kadar izin verdi. Ekinliğimize katılan tüm doğaseverlere, sporculara ve destek veren Çivril Belediyesine çok teşekkür ederim” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.