ALİ KAMEROĞLU ANAOKULUNDAN ÖZEL VE ANLAMLI 23 NİSAN KUTLAMASI

Çivril Ali Kameroğlu Anaokulu öğrencileri hazırladıkları 23 Nisan gösterisi ile Çivril’de unutulmaz bir bayram kutladılar.

Gündem Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 15:48:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Üç, Dört ve Beş yaş grubu öğrencilerine okul öncesi eğitim veren Ali Kameroğlu anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını, hazırladıkları gösterilerle kutladı. Ahmetçik Mesireliğinde bulunan Amfi Tiyatroda yapılan kutlama programını yüzlerce Çivrilli büyük bir beğeni ile izledi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan 23 Nisan Kutlamaları, özel eğitim öğrencilerinin hazırladığı ront gösterileri ve şiirlerle devam etti. Seyirci ve ailelerin ayakta alkışladığı Özel Eğitim öğrencilerinin gösterilerinin ardından okul öğrencilerinin hazırladığı Zeybek ve halk oyunları gösterileri sahnelendi. Yöresel oyunlardan kesitler sunan öğrencilerin 23 Nisan ile ilgili okudukları şiirlerde izleyici ve ailelerden büyük alkış aldı.

 

Okulda eğitim gören tüm öğrencilerin sahne aldığı kutlamalar okul öğrencilerinin hep birlikte seslendirdiği şarkı ve oyunlar ile sona erdi.

 

23 Nisan Kutlamalarına katılan veli ve aileler okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek “duygu yüklü ve anlam taşıyan bir kutlama töreni hazırlayan okul idarecisi ve öğretenlerine teşekkür ederiz. Anaokulu öğrencilerinin dünyada tek olan bu bayramı bu şekilde dolu dolu kutlamaları hem onlar hem de aileleri için çok büyük bir sevinç. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

Ali Kameroğlu Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları, öğrencilerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.