ANLAMLI GÜNDE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Muhtar olmak isteyen genç kadın, Türk Kadına Seçme ve Seçilme hakkının veriliş yıldönümünde adaylığını açıkladı.

Gündem Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 21:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Saray Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Deniz Salkan “Atatürk’ün kadınlara verdiği en büyük özgürlük ve hak olan Seçme ve Seçilme hakkının yıldönümünde muhtar adaylığımı açıklamak onur ve gurur verici” dedi.

 

Saray Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Deniz Salkan muhtarlık görevini mahalle sakinleri ile koordineli bir şekilde yürüteceğini belirterek “Noter yeminli katipliği ile başlayan halk hizmetim, yedi yıl yürüttüğüm Belediye başkanı sekreterliği ile devam etti.  Yedi yıldır yürüttüğüm Özel Eğitim kurumu yöneticiliği görevimle birlikte 20 yıllık iş hayatı ve yöneticilik deneyimimi mahallemde, mahalle sakinlerimin hizmetinde bir adım ileriye taşımak istiyorum. Saray gibi bir mahalle için hep birlikte çalışacağız. Çivril'in ilk kadın muhtarı olarak Çivril Belediyesi ve mahalle sakinleri ile koordineli bir şekilde hizmet için birlikte çalışacağız" dedi.

İşletme eğitimi alan ve Lisans diploması sahibi Deniz Salkan Evli ve iki çocuk annesi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.