ANNELERE NARKO EĞİTİM VERİLDİ

Çivril’de uyuşturucu ile mücadele kapsamından sürdürülen çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Asayiş Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 10:21:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli, Çivril Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezindeki (SODAM) kurslara katılan kadınları bilgilendirdi.

 

Okulların açılmasıyla uyuşturucu ile mücadele eğitimlerine başlayan emniyet birimleri çalışmalar kapsamından annelere “Narko Rehber ve Uyuşturucuyla Mücadele” eğitimi verdi. Çivril Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde eğitim veren SODAM merkezinde verilen eğitimde annelere, çocukların çevreden etkilenmeleri ve bağımlılık ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

 

Verilen eğitimde çocukların ilk rol modellerinin anne ve babaları olduğuna dikkat çekildi. Eğitim veren polis ve eğitimciler annelerden çocukların özellikle spora yönlendirilmesi gerektiği konusunda tavsiyede bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.