BAĞIMSIZ ADAY ASLAN BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

Çivril Belediye Başkan adayı Kemal Aslan, seçim çalışmaları için gittiği Gürpınar mahallesinde Başkan gibi karşılandı.

Siyaset Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 09:56:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan Gürpınar ve Cabar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürpınar mahallesinin girişinde mahalleli tarafından karşılanan Kemal Aslan konuşma yapacağı kahvehaneye yaklaşık 50 araçlık konvoy ile gitti.

 

Partisinden ayrılarak Bağımsız Belediye Başkan adayı olan ve mahalle gezilerini sürdüren Kemal Aslan Gürpınar ve Cabar mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen ve projelerini anlatan Aslan Gürpınar ve Cabar mahallesinde büyük ilgi gördü. Konuşmalarında adaylık sürecinde CHP tarafından kendisine herhangi bir gerekçe bildirilmeden adaylık görevinin elinden alındığını anlatan Kemal Aslan, seçmen ve vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde haksızlık karşısında kendisine destek olmalarını istedi.

 

“Mahallelerin sorunlarını biliyoruz. Çözümlerimiz hazır”

 

Gürpınar mahallesinde yaptığı konuşmada Çivril’in tüm mahallelerine özel çalışma yaptıklarını belirten Başkan adayı Kemal Aslan “ben seçime yıllar önce hazırlanmaya başladım. Çivril’in tüm mahallelerini ziyaret ettim. Tek tek insanlarla konuştum her mahallenin eksiğini, ihtiyacını biliyoruz. Bunlara özel çözüm önerileri ve projelerimizi hazırladık. Gürpınar mahallemizin de eksik ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Başkan olduğumuzda Gürpınar mahallemizin bekleyen tüm sorunlarına neşter vuracağız” dedi.

 

Mahalle sakinleri ile samimi bir ortamda sohbet eden Bağımsız Belediye Başkanı Kemal Aslan seçmenlerden 31 Mart yerel seçimlerinde mührü oy pusulananın sonunda bulunan ‘Bağımsız Aday’ kısmına basmalarını isteyerek destek istedi.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.