BAĞIMSIZ ADAY KEMAL ASLAN "SEÇİMDEN SONRA KAÇMAK YOK SİZİNLE İŞİM VAR"

Çivril Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan Çivril’i Ortak Akıl ile yöneteceklerini belirterek ilginç bir öneri sundu.

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 12:47:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan Çivril’in çözüm bekleyen birçok sorunu olduğunu belirterek “bugüne kadar birikmiş ve çözüm bekleyen sorunları tespit ettik bunları ortak akılla çözeceğiz” dedi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Aslan “ekibimizle birlikte gece gündüz çalışamaya devam ediyoruz. Seçimden sonra ilk işim Kent konseyini hayat geçirerek şehrin sorunlarına birlikte çözüm bulacağız. Ben diğer partilerden aday olan tüm başkan adaylarını kent konseyi üyesi yapacağım ve onlardan da fikir alacağım” dedi.

 

“Hiçbir emekçi işinden olmayacak”

Belediye başkanlığını kazandığında idari tedbirler alacağını belirten Aslan “Belediyede yönetimsel anlamda bir disiplinsizlik var önce buna son vereceğim. Araçların kullanımı konusunda ciddi tedbirler alacağım. Yeni bir görev tanımı yapacağım. Bu süreçte belediyede çalışan hiçbir emekçi kardeşimiz işsiz kalmayacak. 2014’te Gürcan Bey başkan olunca 56 arkadaşımızı işten çıkartmış yuvaların dağılmasına neden olmuştu biz buna izin vermeyeceğiz. Her emekçi işinin başında olacak. Mazbatayı aldıktan sonra kutlama ya da tebrik töreni yapmayacağım. Çiçek istemiyorum, çiçekler ÇEVAK ve eğitim kurumlarına bağışlanacak. Mazbatadan önce otopark sorununu çözeceğiz” dedi.

 

“Çivril’i bilene tanıyana oy verin”

Yerel seçimlerde adayın önemli olduğuna dikkat çeken Kemal Aslan “Çivril’in mahallelerini bilmeyen isimler, Çivril’in dertlerini de bilmez. Üçtepeler’i tanımayan, Çöplü neresi bilmeyen birisinden Çivril için bir şey beklemek boşuna. Bu arkadaşlar önce Çivril’i öğrensinler sonra yönetmeye talip olsunlar. Yerel seçimde önemli olan şehri tanıyan adaydır. Seçmen, Çivril’i kim daha iyi biliyor mahalleleri kim tanıyorsa o adayı tercih etsin. Mahalleleri bilmeyen daha önce hiç mahallelerine gelmemiş adaylara oy vermesinler” dedi.

 

“Seçimden Sonra Hiç Kimse Bir Yere Gitmeyecek ”

Çivril için önemli projeler hazırladıklarını belirten kemal Aslan “Çivril için birçok proje hazırladık. En önemlilerinden biri Kültür Alışveriş Merkezleri (KAVM). Çok detayına girmeden kısaca bahsedecek olursam Çivril kültürünü tanıtacağımız ve birçok sosyal ve kültürel faaliyete ev sahipliği yapacak merkezlerimiz olacak. Bir diğer önemli projemiz Kent konseyi. Çivril Kent Konseyini mutlaka hayata geçireceğiz. Çivril’i ortak akılla yöneteceğiz. Ben buradan Gürcan Güven, Niyazi Vural ve İsmail Çorbacıoğlu’na çağrı yapıyorum. Seçimden sonra hiç kimse bir yere gitmeyecek. Bu isimler Kent Konseyi üyesi olacak ve fikirleri ile yönetime katkı sağlayacak” dedi.

 

Pusulada en sonda Gönüllerde en Başta

 

Çivril’e söz verdiğini ve verdiği sözleri yerine getirmek için destek istediğini belirten Kemal Aslan “Çivril için güzel projeler hazırladık. Çivril güzel olsun diye çabalıyoruz. Ben verdiğim sözleri yerine getirmek için 31 Martta destek istiyorum. Oy Pusulasının en sonunda bağımsız aday kısmına vurulacak mühür Çivril’in geleceği için vurulacak. Çivril değişsin, güzelleşsin, gelişsin isteyen Bağımsız adaya destek vermeli. Bana oy vermezseniz, Çivril’de eski tas eski hamam devam eder” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.