BAĞIMSIZ KADINLARDAN BAĞIMSIZ ADAYA BÜYÜK DESTEK

Bağımsız Belediye başkan adayına destek veren kadınlar kar yağışına rağmen çalışmalarını sürdürdü.

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 19:04:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağımsız Başkan adayı Kemal Aslan’a destek veren kadınlar, 10 Ocak’tan 21 Mart’a kadar geçen 50 günde Çivril’in tüm mahallelerini ziyaret ederek destek istedi.

 

Çivril seçimi heyecanla beklerken, adaylarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Parti bayrağı ile yarışa giren adaylar partilerinin kadın ve gençlik kolları üyelerinden destek alırken bağımsız Belediye başkan adayı Kemal Aslan’a gönüllü kadınlar destek veriyor. Aday olarak açıklandıktan sonra da bağımsız aday olarak yoluna devam ederken de Bağımsız Başkan Adayı Kemal Aslan’ı yalnız bırakmayan Kadın Gönüllüler yoğun kar yağışına rağmen seçim çalışmasına ara vermedi. Çivril’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışına rağmen mahalle ve ev ziyaretlerine devam eden kadınlar “Yağmur kar demeden Çivril bağımsız belediye başkan adayımız Kemal Aslan için çalışmaya devam. Hak yerini bulacak. Kazanıyoruz kazanacağız” ifadeleri ile desteklerini sürdürdü.

 

Çalışmaları seçim gününe kadar sürdüreceklerini belirten Bağımsız Belediye meclis üyesi Nuran Şafak “Çivril için, Hak için Adalet için çalışmamızı son güne kadar sürdürecek ve seçimden alnımızın akıyla çıkacağız. Bizim sevdamız Çivril” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.