BARDAN’DAN KADINLARA E TİCARET DESTEĞİ

Çivril Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden CHP Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan eğitmenlere, üretim pazarlama konusunda bilgilendirme, üretilecek ürünler konusunda tavsiyelerde bulundu.

Siyaset Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 11:58:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan, Çivril Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlik kapsamında Çivril ve mahallelerinde kurs veren eğitmenler ve uzmanlara bilgi paylaşımında bulundu. Ziyarette eğitmenlerle sohbet eden Bardan, üretim ve e Ticaret konusunda deneyimlerini paylaşarak kadın girişimcilere tavsiyelerde bulundu.

 

Etkinlikte kadınların üretim potansiyeline vurgu yapan Bardan, eğitimlerin ve kursların, kadınların ekonomik katkısını artırma noktasında kritik bir rol oynadığını belirtti. Bardan, "Kadınlarımızın el emeğiyle ürettikleri ürünler, sadece ekonomilerine değil, aynı zamanda toplumun genel gelişimine de büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle, eğitim ve üretim konusunda destek olmak, benim için büyük bir öneme sahiptir" dedi.

 

Üretimin sadece bir beceri değil, aynı zamanda bir güç olduğunu vurgulayan Bardan, kadınların kendi potansiyellerini keşfetmeleri ve bu potansiyeli ekonomik faydaya dönüştürmeleri için destek vermeye devam edeceğini belirtti.

 

Ziyaret sırasında eğitmenler ve uzmanlarla birebir ilgilenen ve sorularını yanıtlayan Bardan, el emeği ürünlerin pazarlanması, markalaşma ve iş dünyasında başarılı olma konularında pratik bilgiler de paylaştı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.