BARİYERE SIKIŞAN MOTORSİKLET SÜRÜCÜ VEFAT ETTİ

Çivril’de meydana gelen kazada 70 yaşındaki motosiklet sürücüsü, otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yaşam Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 21:09:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Edinilen bilgiye göre, Alparslan Türkeş caddesi üzerinde idaresindeki 20 APR 07 plakalı motosiklet ile seyir halinde olan 70 yaşındaki Nail Çelik, Mustafa B.'nin kullandığı 46 AEN 957 plakalı otomobille çarpıştı. Meydana gelen kazada Çelik çarpmanın etkisiyle bariyerle otomobil arasına sıkışarak ağır yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Çivril Devlet hastanesine kaldırılan Çelik, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (1)
02.06.2023 09:21
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.