BAŞKAN ÇEVRE GÜNÜNDE ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ

Dünya Çevre Haftası dolayısıyla Çivril’de “Hepimizin Bir Dünyası Var” teması adı altında bir dizi etkinlik düzenlendi.

Gündem Yayın: 10 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 10.06.2024 16:57:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi’nin önderliğinde gerçekleşen etkinlik ilçede eğitim veren okullarda gerçekleşti. Etkinliğe Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, belediye personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Etkinlikler kapsamında fidan dikme kampanyası, çevre temizliği ve çevre bilinci eğitimi verildi. Başkan Semih Dere, Çivril ortaokulunda öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Kılıçarslan Anadolu Lisesi ve İmam Hatip liselerinde belediye personeli öncülüğünde öğrenciler çevre temizliği gerçekleştirdi. Bunun yanından Çivril Belediyesi Çevre Mühendisi tarafından 260 öğrenciye çevre bilinci eğitimi verildi.

 

Çevreyi korumanın önemine dikkat çeken Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, “Dünya Çevre Haftası dolayısıyla geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile birlikte fidanları toprakla buluşturduk. Belediye personelimiz çevre bilincini artırmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Belediye çalışanlarımız öğrenciler ile birlikte çevre temizliği yaptı. İlçedeki okullarda eğitim hayatına devam eden öğrencilere çevre bilinci eğitimi verdi. Daha yeşil ve yaşanabilir dünya için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu vesileyle Dünya Çevre Haftası’nı kutluyor; temiz bir çevre ve sağlıklı günler diliyorum” ifadeleri ile Dünya Çevre Haftasını kutladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.