BAŞKAN KEMAL GELİYOR

Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan çalışmaları ve ziyaretlerinde büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılanıyor.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 22:23:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adaylığı geri alındıktan sonra yoluna Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak devam eden Kemal Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Kocayaka mahallesini ziyaret etti. Köy halkı tarafından büyük bir sevgi ile karşılanan Aslan, köy merkezine yapılacak Atatürk Büstünün temelini attı.

 

10 Ocak’ta başlayan seçim çalışmalarında ziyaret ettiği mahalle ve köylerde büyük ilgi gören Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan Kocayaka mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy merkezinde karşılanan Kemal Aslan mahalle muhtarı Hasan koç ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 

Ziyaretinde mahalle odaklı projelerinden bahseden Kemal Aslan Çivril’in geleceğine dokunacak projeler hazırladıklarını söyledi.  Çivril’in Denizli’de en çok mahalleye sahip ilçe olduğuna dikkat çeken Aslan “77 mahallesi ile Denizli’nin en büyük ilçesi Çivril için her mahalleye ve ilçe merkezine özel projeler hazırladık. Geleneksel belediyeciliğin dışında mahallenin kendine has sorun ve isteklerine çözümler ve projeler hazırladık. Her mahallemiz bizim için özel ve önemli. Çivril en büyük değerimiz. Hazırladığımız projeler Çivril’in geleceğine ışık tutacak, doğa ve insanla barışık toplumun tamamına hitap edecek porjeler” dedi.

 

Kocayaka mahallesinde ev ziyaretleri de yapan Bağımsız Belediye Başkan Adayı kemal Aslan daha sonra muhtar Hasan Koç’un girişimleri ile yaptırılacak olan ve Çivril’in en büyük Atatürk heykeli olması planlanan Atatürk heykelinin yapılacağı büstün temelini attı.

Yorumlar (2)
biri
14.03.2024 11:11
babanın oğlu KEMAL geliyor başkan KEMAL
05.03.2024 12:51
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.