BAŞKAN VURAL "ALLAH BİR DAHA ÜLKEMİZE DEPREM ACISI YAŞATMASIN"

6 Şubatta yaşanan asrın felaketinin yıl dönümünde depremi ve acıları unutmadıklarını söyleyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “bu acıyı unutmak mümkün değil. Acımız hala taze” dedi.

Yaşam Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 09:38:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acının hale taze olduğunu söyledi. Başkan Vural Şubat Ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımız Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. 6 Şubat’ı tek bir gün bile unutmadık, unutmayacağız” dedi.

 

Çivril Belediyesi olarak deprem bölgesinde üç ay görev yaptıklarını belirten başkan Vural “deprem felaketinin yaşanmasının hemen ardından Belediye ve Çivril halkı olarak çok hızlı bir şekilde organize olarak toplanan yardım ve malzemeleri hayırseverlerimiz vasıtasıyla bölgeye ulaştırdık. Kurduğumuz mutfakta 3 ay yemek pişti ve bölge halkına dağıtıldı” dedi.

 

Çivril Belediyesinin ekipman ve personel desteğinin yanı sıra bölgede yemek ve gıda dağıtım konusunda büyük bir görev yaptığını belirten Başkan Vural “Kızılay Çivril şubemiz ile birlikte kurduğumuz sahra aşevinde iki öğün yemek hazırlandı ve dağıtıldı. Ramazan ayında Diyanet İşleri Başkanlığı bizim mutfağımızda sahur ve iftar yemekleri hazırladı. Çivril halkının yardımlarını oralara götürdük” dedi.

 

Yaşanan felaketlerin millet olma duygusunu pekiştirdiğini ifade eden Başkan Vural “bu tür acılar bizleri birbirimize yakınlaştırıyor Millet şuurumuzu perçinliyor. Büyük bir acı yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. 6 Şubat’ı tek bir gün bile unutmadık, unutmayacağız” dedi.  

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.