BAYRAM TEMİZLİĞİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Çivril Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi geniş çaplı temizlik çalışması yaptı.

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 17.05.2024 13:28:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin dört bir yanında temizlik işlerini sürdüren ekipler Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’nin talimatıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi bayramın kutlanacağı ilçe stadyumunda geniş çaplı temizlik çalışması yaptı.

 

Çivril'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en güzel şekilde kutlamak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Semih Dere, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı milletimiz için büyük önem taşıyan bir gündür. Bu özel günün anlamına yakışır şekilde bayramın da kutlanabilmesi için ilçe stadyumunda geniş çaplı temizlik işleri gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Halkımızın da bize destek olmaları ve çevre temizliği konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.