BELEDİYE EKİPLERİ GÜZEL BİR ÇİVRİL İÇİN ÇALIŞIYOR

Bahar mevsiminin gelmesiyle Çivril Belediyesi ekipleri parklarda temizlik ve düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Yaşam Yayın: 16 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 16.05.2024 11:36:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri baharın gelmesiyle birlikte şehrin dört bir yanında yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ilçenin birçok noktasında bulunan parklarda hummalı çalışmalara imza atıyor.

 

Çivril’i daha da güzelleştirmek ve Çivrillilerin daha temiz ve güzel parklarda zaman geçirmesi amacıyla özveriyle görev yapan işçiler, bir yandan ot biçme ve genel temizlik çalışması yaparken diğer yandan ise çapa, ağaç budama, fidan ve çiçek dikimleri gerçekleştiriyor.

 

İlçenin önemli mesire ve dinlence alanlarından Ahmetçik Ahmet Ateş mesireliği ile Bayraktepe Hakkı Aslan mesireliğinde başlayan çalışmalar ilçe merkezinde bulunan parklarda devam ediyor. Parklarda çim biçme ve düzenleme çalışmalarının yanında peyzaj, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, yeşil alanlarda temizlik, bakım çalışmaları ve ağaçlarda budama yapılıyor.

 

Çalışmalar ile ilgili olarak Çivril Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede Çivril’i yaşanabilir, modern bir şehir yapmanın yanında yeşil alanlarıyla da zengin bir şehir görüntüsü hedeflendiği belirtilerek “Amacımız her alanda olduğu gibi peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmektir. Halkımızı daha fazla ve daha güzel yeşil alanlarla buluşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün tüm mahallerimiz de yürüttüğü peyzaj çalışmaları şehrimizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” denildi.

 

Çivril Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün park ve mesirelik alanlarda yaptığı düzenleme çalışmalar, vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.