BELEDİYE OLARAK HAYVAN ÜRETİCİSİNE DESTEK OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday adayı Necdet Bardan çalışmaları kapmasında Çivril Belediyesi Hayvan Pazarında üreticilerle bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 09:21:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hayvan üreticileri ile bir araya gelen Bardan, üretici ve satıcıların sorun ve isteklerini dinledi. Ziyaretinde üretmenin ekonomiye olan katkısından bahseden Necdet Bardan “Belediye Başkanlığımızda Çivril Belediyesi hayvan üreticilerine destek vererek üretimlerine katkı sağlayacak” dedi.

 

Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan, ilçenin önemli ticaret noktalarından biri olan hayvan pazarını ziyaret ederek, pazarda mal getiren köylüler, Celepler ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Bardan, pazar esnafı ve alıcılarla gerçekleştirdiği samimi sohbetlerde, pazarın ve hayvan ticaretinin karşılaştığı zorlukları dinledi.

 

Hayvan pazarındaki köylülerle konuşan Bardan, özellikle fiyatların yüksekliği konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşların endişelerini dinledi. Pazar esnafıyla yapılan görüşmelerde, alım satımın ağır işlediğini ve bu durumun maliyetleri olumsuz etkilediğini vurgulayan Bardan, özellikle yem ve saman gibi temel ihtiyaçların fiyat artışlarının ticareti zorlaştırdığını belirtti.

 

Necdet Bardan, yaşanan sıkıntıları anlamak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla gerçekleştirdiği bu ziyaretlerde, hayvan pazarındaki aktörlerle bir araya gelerek sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulundu. Bardan, pazardaki ekonomik zorlukları dikkate alarak, ilçe ekonomisini güçlendirecek ve ticaretin daha adil ve sürdürülebilir bir şekilde işlemesine katkı sağlayacak projelerini hayata geçirmeyi planladığını ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.