BELEDİYE TEMİZLİK EKİPLERİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

Kurban Bayramı için özel ekip kuran Çivril Belediyesi, vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için gece gündüz çalıştı.

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2024 10:00:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Kurban Bayramı için özel çalışma ekipleri oluşturdu. Temizlik personelinden oluşturulan ekipler bayram süresince konteyner temizliği yaparken çöplere atılan sakatat ve kurban atıklarının kötü koku oluşturmasını engelledi.

 

Bayramın birinci günü erken saatlerden itibaren sokaklarda ve meydanlarda görevlerine başlayan temizlik görevlileri, bayramın coşkusunu yaşayan vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde çalışmalarını sürdürdü. Özellikle kurban kesimlerinin yapıldığı saatlerden sonra piknik alanları ve parklarda artan ziyaretçi sayısına rağmen, temizlik ekipleri çöp konteynerlerini boşaltarak çevre temizliğine özen gösterdi.

 

Bayram öncesi sokak ve caddelerin yıkanması ile başlayan bayram temizliği, bayram süresince aralıksız devam etti. Çivrillilerin huzur içinde bayram geçirmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Semih Dere “temizlik biriminde görevli personelimiz bayram boyunca hassas ve itinalı bir çalışma yaptı. Mahalle ve sokaklarda oluşabilecek kötü koku ve görüntüyü ortadan kaldırmak için gece gündüz çalıştılar” dedi.  Başkan Dere, bayramı sağlıkla geçirmek en büyük dilekleri olduğunu söyleyerek vatandaşların sağlığını her şeyin önünde tuttuklarını vurguladığı açıklamasında Kurban kesim ve satış alanlarının hijyen koşullarına dikkat edilerek temizlendiğini, bayram süresince de çöp toplama alanlarında yığılma olmadan tüm atıkların alındığını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.