BELENCE'Lİ GREYDERCİ ALAEDDİN KAZA KURBANI

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen işlerinde görev yapan Çivrilli Alaaddin Cunkuş vefat etti.

Yaşam Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 20:46:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

İftar için ekmek aldıktan sonra evine gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen Alaeddin Cunkuş (59), bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

 

Kaza, Yenişafak Mahallesi Ali Marım Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alaeddin Cunkuş (59) iftar için ekmek aldıktan sonra yolun karşısına geçmek istediği esnada Hayrullah Y. (22) idaresindeki 34 RZE 87 plakalı Opel marka otomobilin çarpması ile metrelerce savruldu.

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cunkuş’un yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından talihsiz adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Kazada hayatını kaybeden Alaeddin Cunkuş, Çivril’in Belence Mahallesi nüfusuna kayıtlı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.