BİLSEM’Lİ ÖĞRENCİLER BİLSEM’İ TANITTI

Çivril’de eğitim veren şehit Soner Kutlu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), tanıtım programı düzenledi.

Eğitim Yayın: 04 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2024 09:22:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BİLSEM, düzenlediği tanıtım programı ile merkezde verilen eğitim ve hazırladıkları projeleri tanıttı. Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda düzenlenen ‘Bilsem Etkinlik Günleri’ programına çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.

 

Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okul müdürü Hüseyin Serdar İlhan, okulun kuruluşu ve verilen eğitim ile ilgili öğrencilere bilgi verdi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı tanıtım programında BİLSEM öğrencileri okulda yaptıkları projeler hakkında sunum yaptı.

 

Programda konuşan Hüseyin Serdar İlhan BİLSEM’in üstlendiği misyon ve sorumluluktan bahsederek “BİLSEM, bilim ve sanatı bir araya getiren yetenekli öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkaran bir merkez. Burada eğitim gören öğrencilerimiz sanatsal yetenekleri ile bilim yönlerini birlikte geliştirme fırsatı buluyorlar. Bugün merkezde eğitim gören öğrencilerimiz aldıkları eğitimler ile hazırladıkları eserleri sergiliyor. BİLSEM’i tercih etmek isteyen, BİLSEM’e katılmak isteyen öğrencilerimize kendilerini ve okullarını tanıtıyor.  

 

Programda BİLSEM öğrencileri hazırladıkları Slow Motion tekniği ile hazırlanan film gösterisi ile okulda eğitim gören özel yetenekli öğrenciler hazırladıkları konser dinletisi sunumu yaptı.

 

Programa, Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, İlçe Milli Müdürü Ziya Kocakaplan ile okulda eğitim gören öğrenciler ve diğer okullardan gelen öğrenciler katıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.