BİRBİRİMİZE KÜSMEYE, DARILMAYA HAKKIMIZ YOK

İlçe kongresi ve yerel seçim çalışmalarının devam ettiği CHP’de, partinin önde gelen isimlerinden Kemal Aslan, yerel seçimlere bütünlük ve birlik içinde girilmesi gerektiğini belirtti.

Siyaset Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 09:34:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının, memleketini sevenlerin bir noktada buluşması ve seçime güçlü bir şekilde girilmesi gerektiğini gösterdiğini ifade eden Kemal Aslan “genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yakalanan birlik ve vatan sevdası şuuru yerel seçimde devam ettirilmeli. Alınan sonuçlar ortak paydada birleşme ve seçime güçlü bir şekilde girilmesi gerektiği sonucunu ortaya çıkardı” dedi.

 

Partinin önde gelen isimleri ve partililerle bir araya gelmeye devam eden Kemal Aslan yerel seçim süreci ve ilçe kongresi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde CHP ve İttifak ortaklarının güzel bir birlik oluşturduğunu ve halka umut olduğunu belirten Aslan “seçimlerde altı partinin genel başkanı, il ve ilçe örgütleri ile güzel ve uyumlu bir çalışma ortamı yakalandı. Bir araya gelen Millet İttifakı partilerinin ortak sevdası Türkiye olunca ortak paydada bir araya gelindi ve halka umut aşılandı. Şimdi bize düşen yerel seçimlerde bu umudu büyüterek yaşatmak. Memleketini sevenler yerel seçimlerde ortak paydada bir araya gelerek aynı şuur ve düşünce ile çalışmalı” dedi. İttifak ortağı ile başkanları ve ilçe yöneticilerinin büyük bir özveri sergilediğini ifade eden Aslan "aynı özveri ve gayreti hep birlikte yerel seçimlerde göstermeliyiz” dedi.

 

İlçe Kongresi öncesi çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Kemal Aslan “önümüzde ilçe kongremiz var. Birlik ve bütünlük içinde kongremizi tamamlayıp yerel seçim için yol haritası hazırlayacağız. CHP’nin bir üyesi ve neferi olarak kongre sürecine kadar elimizden gelen ne varsa yapma adına üye ve delege ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Birlik ve gücümüzü pekiştiriyoruz. CHP bu ülkenin kurucu partisi bu bilinci aklımızdan çıkarmadan mahalle mahalle geziyor her üyemizle bir araya geliyoruz” dedi.

 

Gücümüz Köklerimizde

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin en güçlü ve köklü siyasi oluşumu olduğunun altını çizen Kemal Aslan, “CHP ülkenin kurucu partisi, gücünü köklerinden alan büyük bir çınar. Bize ve CHP’lilere düşen bu çınarın filizlerini yeşertmek ve büyütmek. Bunu da el birliği ve bütünlük içinde yapacağız. 1923 ruhu ile 2024 seçimlerine hazırlanacağız. Bizim gücümüz köklerimizde” dedi.

 

İlçe Kongresi Demokrasi şöleni olacak

 

Kongre ve kurultayların demokrasi şöleni olduğuna dikkat çeken Kemal Aslan “Çivril’de yapacağımız ilçe kongremiz demokrasi şöleni olacak. Tüm üyelerimizde o heyecan ve istek var. İlçe başkanlığı için istekli olan arkadaşlar var, aday ne kadar çok olursa demokrasi o kadar yaşar. CHP demokrasinin kalesi olan bir parti ilçe kongremizde başkan adayımız ne kadar çok olursa o kadar güçlü oluruz” dedi.

 

Küs kalmaya, darılmaya hakkımız yok

 

CHP ruhunu yaşatma ve birlik adına CHP’nin önde gelen ve daha önce farklı birimlerde görev almış tüm isimler ile bir araya geldiğini belirten Aslan “ben kendime bir görev addettim. Yerel seçimlerde başarılı olabilmek için kendi adıma, helalleşme ve barışmalar yapıyorum. Daha önce hangi sebepten olursa olsun parti içinde bir isme ya da partiye kırılan küsen kim varsa gidiyorum konuşuyorum partim adına özür diliyor düzeltilebilecek bir hata varsa düzeltme yoluna bakıyorum. Geldiğimiz noktada kimsenin kimseye küs olma, dargın kalma lüksü yok. Hele hele hiç kimsenin partiye tavır alma hakkı yok. Onun için toparlanmalı bir araya gelmeli ve güçlenmeliyiz” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.