BİTİME ÜÇ HAFTA KALA ÜÇ OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI

BAL temsilcilerinden Yeşil Çivril Belediye sporda yönetim, üç futbolcu ile yollarını ayırdı.

Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 21:53:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadele eden yeşil Çivril Belediye spor’da ligin bitimine üç hafta kala üç futbolcunun takımla ilişiği kesildi. Futbolcuların disiplinsiz davranışları nedeniyle takımdan uzaklaştırıldığı belirtildi.

Yeşil Çivril Belediye spor aldığı şok karar ile üç futbolcusu ile yollarını ayırdı. Ligin bitimine üç hafta alınan kararda futbolcuların bir daha Yeşil Beyazlı formayı giymelerinin mümkün olmadığı belirtildi.

Kulübün Sosyal Paylaşım sitesindeki sayfasından yapılan bilgilendirmede spor ve sporcuda ahlak ve faziletin önemine vurgu yapılarak “Kulübümüz oyuncularından Hüseyin Ertabak, Mustafa Tahran ve Burak Koçer; spor kulübümüzden sezon sonuna kadar olan tüm alacaklarını almış olmalarına rağmen M.Kemal Atatürk’ün sporcunun Zeki, Çevik ve AHLAKLI olanını severim sözüne layık! olmayacak şekilde kulübümüzün maçları bitmediği halde disiplinsiz davranışlar göstererek kulübümüzden ayrılmışlardır. Adı geçen oyuncuların kulübümüz çatısı altında tekrar yollarımız kesişmemek üzere sözleşmelerinin feshedildiğini Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.    

Yeşil Çivril Belediye 28 Nisan Pazar günü evinde Keçiborlu Belediyesporu ağırlayacak.              

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.