BU SEVDANIN ADI ÇİVRİL SPOR

BAL hazırlıklarını yaptığı transferler ile sürdüren Yeşil Çivril Belediye spor reklam ve sponsorluk desteği bekliyor.

Yayın: 12 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.07.2023 10:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Yeşil Çivril Belediye spor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp, yeni sezon için teknik heyet ve futbolcular ile anlaşırken bir taraftan da forma reklamı ve sponsorluk için çalışma sürdürüyor.

Çivril’in önemli değeri olan Yeşil Çivril Belediye Spor, başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni sezon öncesi sponsorluk çalışması yapıyor. Bu sezon ilk defa BAL ‘da mücadele edecek olan Yeşil Çivril Belediye spor hem kadrosunu hem de kasasını güçlendirmek istiyor.

Belediyenin de destek verdiği futbol takımında,  yönetim daha başarılı bir sezon geçirebilmek için sponsorluk çalışması yürütüyor.

'Birlikten Kuvvet Doğar, Her şey ÇİVRİLSPOR İçin' mottosuyla başlatılan kampanya ile Çivrillilerden destek isteyen Yeşil Çivril Spor kulüp başkanı Yasin Göktaş, Yeşil Çivril Belediye spor ’un futbol alt yapısına büyük katkı sağlayan önemli bir takım olduğunu belirterek desteklenmesi gerektiği belirtti.

Başkan Göktaş takımın BAL liginde kalıcı bir başarı elde etmesi için sponsorluk desteği sağlanması gerektiğinin altını çizerek, İlçenin önemli bir değeri için yardım kampanyası da başlattıklarını dile getirdi.

 

Gelir ve destek için reklam çalışması başlatan takım yönetimi, stat reklam panoları, bayrak ve flama reklamlarının yanı sıra  Yeşil Çivril Belediye spor forma, atkı ve ürün satışları ile de gelir elde etmeyi hedefliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.