BU YOLDA SANA ÇOK GÜVENİYORUZ

Çivril’de Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz" sloganıyla trafik denetimi yapıldı.

Gündem Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 07:48:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Ekipleri Karayolu Trafik Güvenliği haftasında sürücülere bilgilendirme yaptı. Uşak - Denizli karayolu üzerinde yapılan bilgilendirme denetiminde durdurulan araçların sürücülerine broşür verilerek trafik kuralları ve denetimler hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube ekipleri ile İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri Karayolu Güvenliği Haftasında ilçe girişinde "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz" sloganıyla trafik denetim uygulaması yaptı.

Denetimde sürücü ve yolculara emniyet kemerinin önemi ile trafik kuralları anlatıldı. Denetimler ve Karayolu Trafik Haftası hakkında yapılan bilgilendirmede her yıl 6 -12 Mayıs tarihlerinde yapılan uygulama ve eğitimler ile sürücü ve vatandaşlara karayolu güvenliği hakkında bilgilendirmeler yapıldığına dikkat çekilerek “İç İşleri Bakanlığımız tarafından her yıl yapılan denetimlerde karayolunu kullanan sürücülere trafik güvenliği ve emniyet kemeri ile uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme yapılıyor. Bu yıl da ilçemizde görev yapan Jandarma ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri Uşak Denizli karayolunda durdurulan araçların sürücülerine bilgilendirme broşürü vererek gerekli hatırlatmaları yaptı” denildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.