BÜYÜKŞEHİR’İN ÇİFTÇİLERE DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Sunduğu ücretsiz tohum eleme makinesi ve toprak analizi gibi hizmetlerle Çivrilli çiftçilere destek veren Çivril Ziraat Odası bünyesine kattığı 5 makine ile desteğini büyüttü.

Gündem Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 08:41:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi meclisinde alınan karar ile çiftçilerin üretimine destek vermek amacıyla Çivril Ziraat Odasına 5 adet pistonlu merdane makinesi teslim edildi. Teslim edilen makineler Çivril Ziraat odası koordinesinde çiftçilere ücretsiz hizmet verecek.

 

Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, üretmek isteyen çiftçilerin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirterek “Çivril Ziraat Odası olarak üye ve Çivrilli çiftçilerin her zaman yanlarında olduk. Ücretsiz Toprak analizi yanında tohum eleme makinesi ile üretimlerine destek olduk. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Ziraat Odamız bünyesine Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 adet Pistonlu merdane hibe etti. Merdaneler Çivril Ziraat Odamızın envanterine kayır edildi ve Çivrilli çiftçilerimizin kullanımına sunuldu. Çiftçilerimiz herhangi bir ücret ödemeden ekipmanları odamızdan teslim alıp kullanabilir. Çiftçilerimize ve Çivrilimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.