CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

31 Mart yerel seçim adaylık süreci devam eden CHP Çivril adayını açıkladı.

Siyaset Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 08:16:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yapılan Parti meclis toplantısı sonrası CHP Genel başkan yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer karaca Çivril belediye başkana adayının Kemal Aslan olduğunu duyurdu.

 

CHP  Parti Meclisi üyesi ve önceki dönem CHP Denizli İl başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu yaptığı açıklama ile Honaz, Acıpayam, Beyağaç, Bozkurt, Baklan, Kale, Merkezefendi ve Çivril Belediye Başkan adaylarını açıkladı Bülent Nuri Çavuşoğlu yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel Başkanlığında toplandığımız Parti Meclisi toplantısında alınan kararlarla Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkan Adayımız Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkan Adayımız Birsen Çelik, Acıpayam Belediye Başkan Adayımız Levent Yıldırım, Baklan Belediye Başkan Adayımız Nail Şaşmaz, Beyağaç Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Erol, Çivril Belediye Başkan Adayımız Kemal Aslan ve Kale Belediye Başkan Adayımız Erkan Hayla olmuştur.

 

Partimize ve Denizli’mize hayırlı olsun. Derman Belediyeciliği tüm Denizli’ye yayacağımız inancıyla adaylarımıza ve örgütlerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorumlar (2)
11.01.2024 16:57
Hadi hayırlısı başarılar dilerim civrilimize.hsyirli olsun
Mustafa Zafer Ozel
11.01.2024 14:56
Yolun acik olsun arkadasim, basarilar diliyorum,...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.