CHP YENİ İLÇE BAŞKANINI SEÇMEK İÇİN KONGREYE GİDECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongreye gidiyor. Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem milletvekilliği seçimlerinin tamamlanmasının ardından CHP’de kurultay hazırlıkları başladı.

Siyaset Yayın: 07 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 07.06.2023 18:09:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından, ilçe, il ve delege seçimlerini yapacağı tarihler kesinlik kazandı. CHP’de Kongrelerinin itirazlar dahil Ekim ayının sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

 

Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar gereğince CHP Çivril İlçe Örgütü 5 Ağustos 2023 Cumartesi gün ile 10 Eylül Pazar gün arasındaki süreçte ilçe kongresini yapmış ve yeni başkanını seçmiş olacak.

 

Çivril’de, 8 Haziran’dan itibaren üyelik adreslerinin, adrese dayalı nüfus kayıtları esas alınarak oluşan seçmen kütük bilgilerine göre güncellenmesi işlemlerinin başlaması ile kurultay süreci başlamış olacak.

 

Süreç 15 Haziran’da üye çizelgelerinin İlçe Başkanlıklarında ASKIYA ÇIKARILMASI ve itiraz süresinin başlaması ve 21 Haziran’da İlçe Başkanlıklarında askıya çıkan ÜYE ÇİZELGELERİNİN ASKIDAN İNDİRİLMESİ ve ÜYE ÇİZELGELERİNE yapılacak itirazların kabul edilmesiyle devam edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.