CHP'DE İLÇE BAŞKANLIĞI YARIŞI BAŞLADI

Kurultay hazırlıklarına devam eden CHP’de İlçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Tahsin Nayiş “Başaracağız, Kazanacağız” dedi.

Siyaset Yayın: 13 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.07.2023 09:42:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CHP İlçe Binasında basın toplantısı düzenleyen emekli öğretmen Tahsin Nayiş CHP Çivril İlçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensupları ve partililerin karşısına geçen Nayiş “yerel seçimlerinin kazanılmasının anahtarı kurultayın sağlıklı ve olgunluk içinde geçmesine bağlı” dedi.

 

Delege seçim süreci başlayan CHP Çivril İlçe Örgütünde, ilçe başkanlığı çalışmaları da sürüyor. Bu kapsamda Ağustos ayı içinde yapılması hedeflenen kurultayda yönetim kadrosuna talip olan Tahsin Nayiş ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Nayiş yaptığı açıklamada “Sayın beyler, değerli misafirler değerli basın mensupları, Partimizin olağan Kurultay süreci başladığı için ilçe başkanlığına adayım. Kurultay sürecinin sağlıklı olgunluk ve içinde tamamlanması, yaklaşan yerel seçimlerin kazanılmasının anahtarlarından birisidir. Kurultay delege seçimi sürecinin verimli geçmesini dilerim. Dinamik bir ekip oluşturarak yeni ve ilçemiz özelinde partimize ivme kazandırmak arzusundayız. Yenilikçi, birleştirici ve katılımcı, bir çalışma içerisine gireceğiz. Öncelikle sizlerin destekleri ve bizim çabalarımızla belediye baş kanlığını kazanmak en büyük hedefimiz ve bunu başaracağız” dedi.

 

Tahsin Nayiş konuşmasında “ülkemiz mevcut ucube sistemin ablukasında çok zor bir dönemden geçmektedir. Bir avuç yandaş kesim dışında, halkımız her geçen gün daha da fakirleştirilmekte, ezilmekte, borçlandırılmakta ve umutsuzlaştırılmaktadır. Ulusal kaynaklar, kutsal vatan toprakları talan edilmekte, yabancı, karanlık göçlere peşkeş çekilmektedir. Hukuksuzluk, yolsuzluk, liyakatsızlık, işsizlik hayat pahalılığının yanı sıra ve ülkemizin güvenlik sorunu hat safhadadır. Ulusumuzun ve vatanımızın geleceği tehdit altındadır.  Ülkemizi içinde bulunduğu bu halinden kurtarmanın yolu; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sarılmaktan geçer. Cumhuriyet Halk Partisi kendi ilkelerine sıkı sıkıya sarılarak, ilkelerinden taviz vermeden oylamanı arttırmanın yollarını bulmalıdır. Devam eden kurultay sürecinin Partimize güç kazandırarak yenileşme Sürecini tetikleyeceğine inanıyorum.

Yenileşme sürecini bizler Çivril’den yeni ve dinamik bir ekiple başlatıyoruz. Biz kazanacağız, Çivril Belediye Başkanlığını kazanacağız, Partimizi iktidara taşıyacağız. Her şey gönlünüzce olsun. Katılımınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Tahsin Nayiş’in basın ve adaylık açıklamasına önceki dönem ilçe başkanları, partililer, belediye meclis üyeleri katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.