CHP'DE KONGRE BİTTİ TARTIŞMA BAŞLADI

İlçe kongresini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisinde tartışmalar yeni bir boyut kazandı. Belediye Başkan aday adayı Kemal Aslan kongrede divan tarafından bilinçli olarak konuşturulmadığını iddia etti.

Siyaset Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 12:13:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçe kongresinde divan tarafından konuşmasına izin verilmeyen Kemal Aslan tepkisini sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından paylaştı. Kongrede birçok usulsüzlük olduğunu belirten Aslan “konuşmam havanın sıcak olması gerekçesi ile yaptırılmadı” dedi. Kemal Aslan divan başkanının yönlendirildiğini ve divan üyelerinin siyasi intikam düşüncesi ile hareket ettiğini belirtti.

 

Yerel seçimler öncesi kongresini tamamlayan CHP Çivril İlçe örgütünde sular durulmuyor. Kongrede konuşmak isteğinin geri çevrildiğini belirten Belediye Başkan aday adayı Kemal Aslan kongre bitimi ile yaşananları sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından paylaşarak duruma tepki gösterdi. Aslan yaptığı açıklamada divan başkanının yanlış yönlendirildiğini ve divan üyelerinin bilinçli şekilde konuşmasına izin vermediğini belirterek “divan başkanı Aydın Milletvekilimiz Çivril CHP içindeki dinamikleri bilmediği için bence yanlış yönlendirildi. Divan üyeleri de kendilerine verilen görevi siyasi intikam için kullandı ve konuşmam engellendi. Gerekçe olarak bana havanın sıcak olduğu ve çok konuşmacı olduğu bildirildi ama benden başka herkese söz hakkı verildi” dedi.

 

Kemal Aslan sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda seçilen yönetime başarı dileyerek “Daha güzel,  daha refah bir ortamda; yollarıyla, otoparklarıyla, kültürel yaşantısıyla, modern şehircilik anlayışıyla, yemyeşil Çivril’imizde hep birlikte ve huzurla yaşamaya olan inançla hareket eden ve bu büyük sorumlulukta görev alarak amaca ulaşmak için yola çıkan ve sizlerin kıymetli oylarınızla seçilen İlçe Başkanımız ile yönetimini ve il delegelerimizi tebrik eder bu yüce görevlerinde başarılar dilerim. HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK “ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.