CHP’DE YENİ BAŞKAN BELLİ OLUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe kongresine hazır.

Siyaset Yayın: 16 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 16.08.2023 11:50:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Çivril İlçe kongresine hazırlanan CHP Çivril İlçe örgütü hazırlıklarını tamamladı. İlçe başkanı Bedri Ataş ve emekli öğretmen Tahsin Nayiş, CHP’nin yeni ilçe başkanı olmak için yarışacak.

 

Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda saat 12.00 de başlayacak ilçe kongresinde 198 delege yeni yönetim ve ilçe başkanını seçmek için oy kullanacak. 12 Temmuz’da başlayan delege seçimleri ile kongre sürecine giren CHP Çivril İlçe örgütü, yapılacak kongre ve seçim ile süreci tamamlamış olacak.

 

17 Ağustos Perşembe gün yapılacak kongreye CHP Denizli İl başkanı Ali Osman Horzum ve CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli il yönetimi ve Uşak CHP İl Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile CHP’li belediye başkanları ve çevre CHP İlçe başkan ve yöneticilerinin katılması bekleniyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.