CHP'Lİ ÇAVUŞOĞLUNUN KENDİ YERDE PIRPIRI GÖKTE OY İSTEDİ

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu Çivril’e geldi.

Siyaset Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 18:17:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçim çalışmaları kapsamında Çivril’e gelen CHP büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu esnaf ve işyeri ziyareti yaptı. Çavuşoğlu esnaf ziyaret yaparken adının yazılı olduğu paraşütlü bir paramotor da gökyüzünde propaganda yaptı.

 

CHP Çivril Belediye Başkan adayı Semih Dere’nin seçim ofisinde partililer ile bir araya gelen CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu bir süre burada seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Daha sonra Semih Dere ve beraberindekiler ile esnaf ve işyeri ziyareti yapan Bülent Nuri Çavuşoğlu ziyaret ettiği işyerlerinde projeleri hakkında bilgi vererek vatandaşlardan destek istedi.

 

Bülent Nuri Çavuşoğlu Çivril’de esnaf ziyareti yaptığı esnada paraşütünde ‘CHP Çavuşoğlu’ yazan bir paramotor Çivril semalarında uçarak seçmenden değişik bir yöntemle destek istedi.

 

Seçim otobüslerine alışık olan Çivrilliler gökyüzünde gördükleri paramotoru ilgiyle izlerken bazı vatandaşlar “paraşütle değil uçakla gezseniz yine olmaz önce zihniyet değişecek” dedi.

Yorumlar (1)
Temel
17.03.2024 13:29
Cahil heryerde cahil iste millete zihniyetinizi degistirin diyeceklerine kendileri biraz beyinlerini calistirmayi denesinler, dini istismar eden bir partinin pesinde suruklenip duruyorlar, ulkenin geldigi durum ortada, acaba kimin zihniyeti daha bulanik?!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.