CHP'Lİ GENÇLER SOĞUĞA RAĞMEN SABAHA KADAR EYLEM YAPTI

Çivril Belediye Başkan adayı Kemal Aslan’ın adaylığının geri çekilmesinin ardından bir grup genç, CHP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı.

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 10:30:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan adayı kemal Aslan’ın Çivril SKM’da yaptığı toplantı sonrasında yola çıkan bir grup Çivrilli genç CHP İl başkanlığı binası önünde oturma eylemi yaptı.

Hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesine rağmen eylemlerine devam eden Çivrilli gençler okudukları bildiri ve açtıkları pankart ile Kemal Aslan’a destek oldular.

Okudukları bildiride yapılanların hukuksuzluk ve adaletsizlik olduğunu belirten gençler ilçede yapılan anketlerde birinci çıkan ve aday olarak açıklanan Kemal Aslan’ın seçime 6 hafta kala adaylıktan çekilmesinin yanlış bir karar olduğunu belirtti.

 

Bildiride “adayımızı geri çekerek bize bu makûs talihi yaşattılar, il Başkanlığı sözde karar ile adayımızı geri çekti hatta istifaya zorladılar. Buna rağmen onurumuzla savaş verdik, aday tanıtım toplantısına ramak kala adayımızı geri çekilmeye zorladılar. Bu kararı alan kim varsa aynı kaderi yaşayacak. Kazanma şansımızın yüzde yüz olduğu Çivril’de yaptığımız çalışmalar ile CHP ye olan sevgi ve ilgili arttırdık oy oranımızı yükselttik. Yerel seçimlere az bir srüe kala yapılan bu hukuksuzluğa direniyor ve sonuç almadan buradan gitmiyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.