CHP’Lİ KADINLAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Denizli Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ve Şeref Arpacı, Çivril’de CHP kadın kolları üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

Siyaset Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 09:18:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Denizli Milletvekilleri, CHP Çivril İlçe Kadın Kolları ile bir araya geldi. Buluşmada, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile 28. Dönem milletvekili seçimlerinin değerlendirmesi yapılırken, 2024 yerel seçimlerinin de yol haritası çizildi.

 

Seçimlerin tamamlanmasının ardından örgütleri ziyaret eden CHP Denizli Milletvekilleri, 25 Haziran Pazar gün Çivril Kadın Kolları üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Milletvekili Şeref Arpacı ve Gülizar Biçer Karaca’nın katıldığı kahvaltıda vekiller, CHP’li kadınlara seçim sürecinde gösterdikleri çaba ve gayret için teşekkür etti.

 

Kahvaltıda konuşan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde kadınların büyük çaba gösterdiğini belirtti. Karaca konuşmasında,2024 yılı mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerde de kadınlarla birlikte verimli bir çalışma yürüteceklerini dile getirerek “Alkışı en çok siz hak ediyorsunuz sevgili kadınlar, sadece seçimden seçime değil, gece gündüz demeden yıllardır sahadan ayrılmayan, kadın erkek genç yaşlı, yetişkin çocuk demeden her bir köye, mahalleye, haneye ziyaretlerle halka dokunan kıymetli yol arkadaşlarımızla, emekçi kadınlarımız, önümüzdeki yerel seçimlerde Denizli ve Çivril’de gidilmedik, çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.