CHP'LİLER İZMİR YOLUNDA

CHP Çivril ilçe Örgütü İzmir Gündoğdu Meydanında gerçekleştirilecek Demokrasi mitingi için İzmir’e hareket etti

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2016 - Perşembe - Güncelleme: 04.08.2016 18:08:58
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çivril İlçe Örgütü İzmir'de gerçekleşecek olan Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi için yola çıktı. Parti binası önünde toplanan partililere CHP Çivril İlçe Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları ve CHP Çivril Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşlar katılım sağladı. Partililer saat 19.30 da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak mitingde olacak.

İzmir Gündoğdu Meydanı'ndaki Demokrasi ve Cumhuriyet mitingine dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, "Bugün yönetim kurulu üyelerimizle beraber İzmir'de gerçekleşecek olan mitingimize destek vereceğiz. Ben bu mitingimizin de İstanbul'da olduğu gibi coşku dolu ve birleştirici olacağına inanıyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.