ÇİVRİL BELEDİYESİ VE İHH PROTKOL İMZALADI

Çivril Belediyesi ve İHH Arama Kurtarma ekibi arasından eğitim protokolü imzalandı.

Yaşam Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 08:34:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Çivril’in ilk ve tek arama kurtarma ekibi İHH arama kurtarma ekibi, Çivril Belediyesi ile işbirliği ve eğitim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol ile İHH Eğitim timi Çivril Belediyesi arama kurtarma ekibine eğitim desteği verecek.

 

Çivril Belediyesi, bünyesinde kurulan arama kurtarma ekibinin eğitim ve ekipman desteği konusunda İHH arama Kurtarma Timi ile işbirliği yapacak. Çivril Belediyesi ve iHH Arama Kurtarma ekibi tarafından imzalanan protokol gereği İHH Arama kurtarma ekibi Çivril belediyesi arama kurtarma ekibine gerekli olan eğitimleri verecek. Protokol ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede “İlçemizde meydana gelecek her türlü afette ve acil durumlar ile arama- kurtarma faaliyetleri eğitimi ve yer tahsisine ilişkin Çivril Belediyesi ile Çivril İHH arasında protokol imzalandı. Yapılan protokol Çivrilimize için Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.