ÇİVRİL BELEDİYESİNDEN HAKKI ASLAN VE AHMET ATEŞ'E BÜYÜK VEFA

Çivril’in önemli ve en büyük iki mesire alanın ismi Meclis kararı ile değişti.

Gündem Yayın: 04 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2024 08:50:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Eylül ayında aldığı karar ile Ahmetçik ve Bayraktepe mesire alanlarının isimlerini değiştirdi. Parkların yeni isimlerini taşıyan tabelalar parkların girişine yerleştirildi.

 

Eylül ayı meclis toplantısında alınan meclis kararı doğrultusunda Ahmetçik ve Bayraktepe mesire alanlarının isimleri değiştirildi. Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın verdiği önerge ile gündeme alınan ve meclis üyelerinin oy birliği ile aldığı karar uygulamaya geçti.

 

Yapılan isim değişikliğini sosyal paylaşım sitesinden duyuran Başkan Niyazi Vural “meclisimizin aldığı karar ile Ahmetçik mesire alanımızın ismi Ahmetçik Ahmet Ateş parkı olarak aynı şekilde Bayraktepe Mesire alanımızın ismi de Bayraktepe İbrahim Hakkı Aslan parkı olarak değiştirildi. Çivril’imize bugüne kadar hizmet eden bütün belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun, yaşayan başkanlarımıza uzun ömürler vefat edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum. Parklarımızın yeni isim ve düzenlemeler ile Çivril’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.