ÇİVRİL BEYCESULTAN MESLEK LİSESİNE YENİ BİR BÖLÜM AÇILACAK

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kuruluna Çivril’de yeni eğitim alanı ve bunlara bağlı 3 yeni eğitim dalı açılmasını teklif etti.

Eğitim Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 09:20:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2024 Yılı 1. Olağan Toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun’un başkanlığında Denizli OSB Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Kurul Başkanı Vali Ömer Faruk Coşkun, “Denizli’mizde nitelikli işgücünü yetiştirmek, istihdamı arttırmak, kadın, genç ve dezavantajlı grupların istihdama katılımını artırmak amacıyla çalışmalara hep birlikte devam ediyoruz. Biz Denizlili vatandaşlarımızın geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyebilmeleri, kendilerini geliştirebilmeleri, girişimcilik kapasitesini ortaya koyabilmeleri için eğitim ve istihdam konularını önemsiyoruz. Toplantıda alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Denizli’de mesleki eğitim alanında açılması planlanan yeni bölümler hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ise Çivril Beycesultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bünyesinde Tarım Alanının açılması teklifini kurul üyelerine sundu.

 

Tekliflerin görüşülmesi ile devam eden toplantı, Kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.