ÇİVRİL CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Danışma Kurulu toplantısı Çivril Ziraat Odası toplantı Salonunda yapıldı.

Siyaset Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2024 10:33:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

CHP Çivril İlçe Danışma Kurulu toplantısı saat 20.30’da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla program başladı. CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Kadın Kolları il başkanı Ayşen Kocabay ve il yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya CHP’liler büyük ilgi gösterdi.

 

İlçe Danışma Kurulu Toplantısının açış konuşmasını CHP İlçe başkanı Bedri Ataş yaptı. Bedri Ataş yaptığı konuşmasına yerel seçimlerde kazanılan başarıda emeği geçen partililere ve parti birimlerine teşekkür ederek başladı. Yaptığı konuşmada Çivril belediyesinin CHP’li olmasından dolayı gururlu olduğuna dikkate çeken ilçe Başkanı “Sayın il başkanım, Sayın Belediye Başkanım, değerli kadın kolları, başkanın yönetim kurulu üyeleri, değerli gençlik kolları, başkanın yönetim kurulu üyeleri, değerli yönetici arkadaşlarımız 31 Mart yerel seçimden başarı ile çıkmış olmanın gururunu hep beraber yaşıyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Danışma kurulu toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Ben sadece teşekkür konuşması yapacağım. Ne mutlu bize ki ne mutlu bana ki Cumhuriyetimizin ve partimizin ikinci yüzyılında bir yerel yönetim Çivril belediyesini kazanmış ve Büyükşehir Belediyesini kazanmış olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle bir mutlulukla karşınızda olma sorumluluğunun da bilincinde olarak karşımıza çıkmanın huzur ve güvenini yaşıyorum. Bu süreçte her zaman yanımızda olan bütün örgütümüze, bütün üyelerimize sağlık görevlilerimize müşahitlerimize, Mahalle sorumlularımıza bu süreçte emek harcayan seçimin kazanılması için elinden gelen emeği harcayan bütün üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Danışma Kurulu toplantısında konuşan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’de danışma kurulu toplantılarının ve partililerin fikrilerinin önemli olduğuna vurgu yaparak “İlçe danışma kurulları çok önemli, çok önemsiyoruz. Bundan sonra alacağımız yol nasıl olmalı, Örgüt ne diyor? Cumhuriyet Halk Partisi iktidara giden yolda neler yapmalı? O yüzden katılım çok önemli. Neler düşündüğümüz çok önemli. Eleştirilerimizi ve özeleştirimizi yapmak çok kıymetli, Neyi doğru yaptık, neyi eksik yaptık ya da neyi daha iyi yapabilirdik bunları değerlendirelim ki Bundan sonra bu kazandığımız başarıyı, iktidarla birlikte taçlandıralım. Yürüyecek çok yolumuz var, hep birlikte kazandık. Hep birlikte yöneteceğiz. Türkiye'nin tamamına bu hale getireceğiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevgiler. Saygılar sağ olun var olun” dedi.

 

Başkan Dere, toplantılarda şehrin ve memleketin sorunlarına odaklandıklarını vurgulayarak, çözüm odaklı çalışmaları için parti içindeki her kademedeki görev alan partililerle bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunduklarını ifade etti. Partinin birlik ve beraberlik içinde şehri yönetmeye devam edeceğini belirten Dere, katılımcılara verdikleri katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Bu tür toplantıların, yerel yönetimlerin ve parti politikalarının belirlenmesinde önemli bir rol oynadığını da vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı.

 

Danışma Kurulu Toplantısına katılan CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’da yaptığı konuşmada yerel seçimlerde gösterilen gayret ve başarıdan dolayı partililere teşekkür ederek “Sadece Denizli ve Çivril2de değil Türkiye Genelinde partimiz büyük bir başarı elde ederek birçok ilde belediye başkanlıklarını kazandı. Önümüzdeki yıllarda bu başarımızı devam ettirerek partimizi Türkiye’nin birinci partisi yapacağız. Hep birlikte çalışarak yeni zaferlere ulaşacağız”dedi.

 

İlçe danışma kurulu toplantısı, CHP’li üyelerin fikir ve önerilerini sunmasının ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.