ÇİVRİL CHP KADIN KOLLARI YENİ BAŞKANINI SEÇECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril İlçe Kadın kolları, kongreye hazırlanıyor. 4 Haziran’da yapılması planlanan kongrede İlçe Kadın Kollar başkanı seçimi de yapılacak.

Siyaset Yayın: 23 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2024 11:04:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kongre takvimini açıklayan CHP Denizli Kadın kolları örgütü, ilçe kongrelerine 21 Mayıs’ta Beyağaç ve Çameli Kadın Kolları kongreleri ile başlıyor. 13 Haziran’da Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Kongresi ile tamamlanacak CHP İlçe kadın Kongrelerinde, Çivril Kadın Kolları Kongresi 4 Haziran Salı günü CHP Çivril İlçe Binasında yapılacak. Kongrede 10 yıldır kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Gönül Emre’nin aday olmayacağı belirtildi.

 

Çivril’de en uzun süre Kadın kolları Başkanı olarak görev yapan Gönül Emre’nin aday olmayacağı CHP Kadın Kolları Kongresi 4 Haziran 2024 Salı günü CHP Çivril İlçe Binasında yapılacak. Kongre öncesinde yaptığı değerlendirmede tekrar aday olmayacağını belirten CHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre “10 yıldan fazla zamandır CHP kadın Kolları Başkanlığını yürütüyorum. Demokrasiye özgürlüğe ve Bağımsızlığa gönül vermiş dostlarımızla güzel çalışmalara ve başarılara imza attık. Şimdi daha büyük başarılar için gençlerin zamanı” dedi.

 

Siyasette kadının aktif rol alması gerektiğini ifade eden ve yerel seçimlerde elde edilen başarıda Kadın Kolları üyelerinin büyük gayreti olduğuna dikkat çeken Gönül Emre “kadın hayatın her alanında olmalı, özellikle de siyasetin içinde yer almalı. 10 yıl yürüttüğüm başkanlık görevine aday değilim. Bu görevi daha iyi daha gayretli yapacak birçok arkadaşımız var. CHP bundan sonra gençlerin elinde daha büyük başarılara imza atacak. Biz 10 yıllık süreçte yerel ve genel seçimler başta olmak üzere referandum ve halk oylamalarında ekibimle ve gönüllülerimizle Çivril’i adım adım gezdik, kapı kapı fikir ve düşüncelerimizi anlattık. Çalışmamızın semeresini 31 Mart yerel seçimlerinde Çivril ve Denizli’de kazandığımız seçimle aldık. Görev sürem içinde birlikte yol yürüdüğüm tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

Kongre süreci ile değerlendirme yapan CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş’ta “4 Haziran’da ilçe binamızda üyelerimizin katılımı ile Kadın kolları kongremizi yapacağız. Kongrede tüzük gereği kadın kolları başkanı seçimi de yapılacak. Gelecek dönemde görev alacak arkadaşlarımız belirlenecek” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.