ÇİVRİL DİNAR YOLU SELE TESLİM OLDU

Çivril’de etkili olan yağmur, sel ve taşkına sebep oldu.

Yaşam Yayın: 29 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 29.05.2023 19:41:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Gümüşsu mahallesinde akşam saatlerinde etkili olan yağmur, taşkınlara sebep olurken Selderesi bölgesindeki sel, Çivril Dinar karayolunun kapanmasına neden oldu.

 

Bir haftadır etkili olan yağış, Çivril’de sel neden oldu. Akşam saatlerinde Gümüşsu mahallesinde başlayan sağanak yağış, mahallenin bazı noktalarında taşkınlara neden olurken taşan dereden gelen sel, Dinar yolunu bir süreliğine trafiğe kapanmasına neden oldu. Sel sonrası kapanan yol, olay yerine gelen DESKİ, Çivril Belediyesi ve Karayolları ekipleri tarafından temizlenirken, trafik tali yoldan kontrollü şekilde ilerledi.

 

Çivril Dinar karayolunun temizleme çalışmalarının ardından açılacağı ifade edilirken, mahallede hasar tespit çalışması yapıldı.

 

Yapılan ilk değerlendirmelere göre ev ve işyerlerinde olumsuz bir durum olmadığı ve baskın ile ilgili bir ihbar gelmediği ifade edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.