ÇİVRİL DİNAR YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Sürücülerine kâbusu olan yolda asfaltlama çalışmaları başladı. Dinar karayoluna giden ve asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Kaymakam Hasan Akbulut yetkililerden bilgi aldı.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 22.09.2024 09:35:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’in en önemli bağlantı yollarından biri olan ve uzun süredir yapımı devam eden Dinar Uşak Karayolunda asfaltlama çalışmaları başladı. Asfaltlama çalışmalarının başlaması ile bölgeye giden Kaymakam Hasan Akbulut, firma yetkililerinden bilgi aldı. Kaymakam Hasan Akbulut’a İlçe jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak eşlik etti.

 

2017 yılında başlayan ancak aradan geçen süre içinde farklı sebeplerden dolayı yapımı geciken Çivril Dinar karayolunda asfaltlama çalışmaları başladı. geçen yıl başlayan genişletme çalışmaları ile sürücülerin korkulu rüyası olan yolun, yapılan çalışmanın ardından ikinci etabının genişletme ve asfaltlama çalışması yapılacağı bildirildi.

 

Asfalt çalışmalarının başlaması ile bölgeye giden Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, yetkililerden bilgi alarak çalışmaları inceledi. Yolun önemli bir bağlantı noktası olduğunu belirten Kaymakam Akbulut çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yolun hizmete açılacağını söyledi.

 

Çivril Dinar karayolundaki çalışmaların ardından Işıklı mahallesini ziyaret eden kaymakam Hasan Akbulut burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle kahvesinde bir süre vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Akbulut vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.