ÇİVRİL ELMA TARIM VE KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLADI

Çivril Belediyesi tarafından bu yıl 26’ıncısı düzenlenen Uluslararası Elma tarım ve Kültür festivali Denizli Caddesinde başlayan kortej yürüyüşü ve Cumhuriyet meydanında düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Gündem Yayın: 20 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2024 11:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bu yıl 26’ıncısı düzenlenen Çivril Uluslararası Elma Tarım ve Kültür Festivali, Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun katıldığı kortej yürüyüşüne Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, Bekilli Belediye Başkanı Önder Demir, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Çardak Belediye Başkanı Ali Altıner, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Evciler Belediye Başkanı Berrin Uğurlu, Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Çivril CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş,  Eşme Başkanvekili Meliha  Akcan ve çok sayıda siyasi parti, STK temsilcisi, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

 

Cumhuriyet Meydanında Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden açılış programı, halk oyunları gösterisiyle devam etti. Ardından programa katılanlar, festival alanındaki stantları ziyaret etti.

 

Programın açılışında konuşan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere; “Hep birlikte attığımız her adım, güçlü yarınların habercisidir. Genç bir belediye başkanı olarak ilçeme duyduğum büyük sevgi ve inançla bu önemli görevi üstlenmiş olmanın heyecanını yaşıyorum. Bu toprakların her karışında büyük bir emek ve alın teri var. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Milli ekonomimizin temeli tarımdır.’ İşte bu yüzden bu festival bir eğlence değil, geleceğimize olan inancımızın ve çiftçimize olan desteğimizin en somut göstergesidir. Bu topraklar bizim ekmeğimiz, umudumuz, yarınımızdır” dedi.

 

Konuşmaların ardından festival, Çivrilli sanatçı Efe Güngör konseri ile devam etti. Efe Güngör konserinin ardından festival, Ceylan Ertem konseri ile devam ederken Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce Çivrilli, söylenen şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.