ÇİVRİL GÜREŞ TAKIMI ŞAMPİYON OLDU

Okul Sporları Minikler İl şampiyonasına katılan Çivril güreş takımı, şampiyon oldu.

Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 22:35:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli’de düzenlenen şampiyonada toplamda 12 madalya kazanan Çivrilli sporcular takım halinde şampiyon olarak Çivril’e büyük sevinç ve guru yaşattı.

 

Yeşil Çivril Belediyespor güreş takımı Minikler İl şampiyonasına damga vurdu. Şampiyonaya katılan 12 sporcunun tamamı madalya kazanırken sporcuların başarısı Çivril’de büyük bir sevinçle karşılandı.

 

Başarılı olan ve takım halinde şampiyon olan sporcuları kutlayan Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural ilçede genç sporculara daha çok destek vereceklerini belirterek “katıldıkları turnuva ve şampiyonda başarı elde ederek madalya kazanan genç sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi Çivril Dünya şampiyonlarının yetiştiği bir spor merkezi olacak. Belediye ve idareci olarak her zaman genç sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Okul sporları grekoromen güreş il Şampiyonasında;

41 kg Ramazan Yaşar altın,

52 kg Mehmet Efe Şahan altın,

57 kg Egehan Kızkapan altın,

62 kg Osman Acar altın,

30 kg Mustafa Kızkapan gümüş,

38 kg Halil İbrahim Boyacı gümüş,

44 kg Enes Persan gümüş,

48 kg Emir Sarı gümüş,

52 kg Mehmet Daşgın gümüş,

68 kg Mehmet Ali Aran gümüş,

78 kg Nihat Mert Tak gümüş,

30 kg Melih Can Kahraman bronz madalya kazandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.