ÇİVRİL İÇİN ÇALIŞMAYA HERKES DESTEK VERMELİ

Çivril Belediye Başkan aday adayı Kemal Aslan, delege seçimlerinin ve CHP kurultayının demokrasinin gelişmesi adına önemli katkı sağladığını ifade etti.

Siyaset Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 10:25:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Başlayan delege seçimleri ile CHP’nin yeni bir dinamizm kazanacağını belirten Kemal Aslan “12 - 28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak delege seçimlerimiz partimize güç ve dinamizm katacaktır. Şu anda CHP Belediye başkanlığı için iki arkadaşımız adaylığını açıkladı iki arkadaşımda partiye katkı sağlayan isimler. Hem delege seçimlerimiz hem de kurultayımız Çivril demokrasisi adına kazanımlar sağlayacaktır” dedi.

 

Siyasi gelişmeler ve gündemle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan CHP Belediye Başkan Aday adayı Kemal Aslan, “CHP’de siyaset yapan herkesin öncelikli hedefi Çivril’dir, Çivril’in geleceğidir. Bizim partimizde hiç kimse makam ve rütbe için siyaset yapmaz. Bizim için esas olan her zaman Çivril’dir” dedi. Değerlendirmesinde Cumhuriyet Halk Partisinde yaşanan son gelişmeler hakkında da konuşan Aslan “CHP demokrasinin kalesidir. Dolayısıyla bizim partimizde delege, ilçe başkan adaylığı, Belediye başkan adaylığı ya da Belediye Meclis üyeliği için çok adayın çıkması doğal ve olması gerekendir. Bizim partimizde her üye her partili her göreve aday olabilir, olmalıdır da bu demokrasinin tecellisidir ve demokrasiyi en iyi yaşayan ve yaşatan parti de Cumhuriyet Halk Partisidir. Delege seçimlerimiz 12 Temmuz itibari ile başladı. Mahallelerde birçok arkadaşımız delege olmak için yarışacak sonrasında da il başkanlığımızın belirlediği tarihte ilçe kurultayımızı yapacak ve yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulumuzu seçeceğiz. Bu süreçte delege olmak için ilçe başkanı olmak ve yönetim kurulu üyesi olmak için yola çıkan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

 

Belediye başkan adaylığı için kamuoyunda dört ismin konuşulduğunu ifade eden Kemal Aslan “Belediye başkan adaylığı için benimde içinde olduğum dört isim konuşuluyor. Her biri değerli olan bu arkadaşlardan hangisi CHP adına yarışa girerse her türlü katkı ve desteği sağlamaya hazırız. Dediğim gibi önemli olan isim değil, Çivril’dir. Aday belirleme sürecinde genel merkez ya da il yönetiminin alacağa karar saygı duymak ve küsmeden kırılmadan belirlenen adayın önderliğinde yerel seçimi kazanmanın gayretine girmeliyiz” dedi.

 

Her türlü desteğe hazırım

 

CHP’de görev ve sorumlulukların isim ve kişilerden önce geldiğine dikkat çeken Kemal Aslan “bizim partimizde ‘ben olayım’ düşüncesi olmaz. Önce şehir ve parti gelir. Biz de önce Çivril diyoruz. Bu anlamda partimiz belediye başkan adayı belirleme sürecinde ön seçim yapar ve sandıktan benim dışında bir arkadaşımız çıkarsa ben kendi adıma sandıktan çıkan isme her türlü desteği vermeye hazırım. Aynı şekilde Genel Merkez, tabanın da istediği ve herkesin mutabık kaldığı bir isim üzerinde görüş beyan eder ve aday gösterirse de aynı desteğe hazırım. Bizim için önemli olan makam sahibi olmak aday olmak değil, partimiz adına şehre katkı sağlamak ve seçim kazanmak” dedi.

 

Çivril için ortak çalışmaya herkes katkı vermeli

 

Yerel seçim sürecinin başladığını belirten Aslan “önümüzdeki Mart ayında yerel seçimler yapılacak. Tüm partiler çalışmalarına başladı. Bizde CHP olarak önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalarımızı planlarımızı yapıyoruz. Bu süreçte CHP’li herkes partimizin çalışmalarına katılmalı ve destek vermeli” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.