Çivril Kaymakamı Akbulut Logo Tasarım Ekibini Ağırladı

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Kaymakamlık yeni Logosunun oluşturan tasarım ekibini makamında ağırladı.

Gündem Yayın: 14 Ocak 2025 - Salı - Güncelleme: 14.01.2025 16:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeni kaymakamlık logosunun hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Hasan Akbulut, çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür etti.

Tasarım ekibinde görev alan kamu personeli ve öğretmenlerle Kaymakamlık makamında bir araya alan kaymakam Akbulut, tasarım ekibinde yer alanlar başarı belgesi takdim etti.

 

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut farklı okullarda görev yapan ve kaymakamlık logosunu tasarlayan öğretmenleri makamında kabul etti. İlçe Milli eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök’ün de hazır bulunduğu görüşmede kaymakam Akbulut, kaymakamlık logosunun tasarlanmasında gösterdikleri çaba ve çalışmadan dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Görüşmede tasarım ekibi, kaymakam Hasan Akbulut’a çalışma süreci ve tasarım hakkında bilgi verdi.

 

Çivril Kaymakamlığı yeni kaymakamlık logosu için tasarım yarışması açmış ancak yapılan tasarımlar ihtiyaca cevap vermediği için yarışma iptal edilmişti. Yaşanan gelişmelerden sonra Çivril’de görev yapan öğretmenler, Çivril kaymakamlık logosunu hazırlamış ve seçici heyete sunmuştu. Yapılan değerlendirme sonucu tasarlanan logo, Çivril Kaymakamlık logosu olarak kabul edildi.

 

Çivril Kaymakamlığı’nın yeni logosunda, ilçenin simgeleri olan elma, Akdağ, Işıklı Gölü, Nilüfer Çiçeği ve 16 yıldız gibi unsurlar yer aldı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.