ÇİVRİL KAYMAKAMLIĞI UYARDI: MAĞDUR OLMAMAK İÇİN DİKKATLİ OLUN!

Çivril’de son günlerde artan şikâyetlerden sonra Çivril Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü vatandaşları dolandırılmalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Gündem Yayın: 27 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 27.06.2024 17:37:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Gerek internet üzerinden gerekse telefon ile aramak suretiyle vatandaşları kandıran dolandırıcılara karşı tedbirli olunması konusunda yetkili mercilerden açıklama geldi.

 

Çivril Kaymakamlığı yaptığı sosyal medya açıklamasında şu sözlere yer verdi. “Gerek internet üzerinden, gerekse telefon ile aranmak suretiyle vatandaşlarımız üzerinde panik ve heyecan yaratarak oluşan fırsat sonucunda da kandırarak vatandaşlarımız da maddi kayıp ve mağduriyet yaşamalarına sebep olunmaktadır. Hiçbir kamu kurumu sizden hesap numarası, para veya altın istemez tanımadığınız kişilerin yardım tekliflerini kabul etmeyin en yakın Polis veya Jandarma’dan yardım talep ediniz. Unutmayın Dolandırıcılık bir fırsat suçudur. Alacağımız tedbirler ile onlara bu fırsatı vermeyelim.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.