ÇİVRİL KENT KONSEYİ YENİ DÖNEM İLK TOPLANTISINI YAPTI

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere başkanlığında toplanan Kent Konseyi, Çivril Belediyesi tren yolu Sosyal tesissilerinde ilk toplantısını yaptı.

Gündem Yayın: 12 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 12.09.2024 11:17:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeni dönem ilk toplantısını yapan Çivril Kent Konseyinde, Divan Seçimi, Komisyon Temsilcilikleri seçimi ve Yürütme Kurulu, Kent Konseyi Başkanlığı seçimleri gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda Belediye Başkanı Semih Dere divan başkanı olarak toplantıya başkanlık etti.

 

Divan Başkanı olarak toplantıya başkanlık eden Semih Dere konseyin amaç ve hedefinin Çivril’de gerçekleşecek hizmet ve çalışmalarda toplumun tüm kesimlerinin fikir ve önerileri ile katkı sağlaması olduğunu söyledi. Konseyin ortak akılla yönetim mantığı ile çalıştığını belirten Başkan Dere “Çivril’in derdini ihtiyacını sorununu en iyi Çivrilliler bilir. Onun için kent konseyinin çalışması, önerileri ve raporları bizim için iyi bir yol gösterici olacaktır. Toplumun farklı kesim ve meslek guruplarının katılımı ile oluşturulan Çivril kent Konseyinin başarı ile çalışacağını umuyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından katılımcıların Çivril için öneri ve isteklerini iletmesinin ardından Komisyon temsilcikleri, yürütme kurulu ve kent konseyi başkanı seçimi yapıldı.

 

Yapılan oylamada 3 kişilik divan heyeti, 7 kişilik yürütme kurulu , sekreter ve genel konsey başkanı seçildi.

 

3 kişiden oluşan divan heyetinde Çivril Belediye Başkanı Semih Dere Divan Başkanı Serkan Aymaz ve Ersan Sarıdaş Divan Katip üyeleri olarak seçildi.

 

7 kişilik yürütme kurulunda Ersan Özgür, Ayşe Çalışkan Avcı, Hüseyin Yılmaz Pembe Müren Demir, Semra Türkmen, Kerem Asatekin ve Hakan Uynanık seçildi.

 

Çivril kent konseyi Genel sekreterliği görevine ise Erkan Atilla seçildi.

Yorumlar (1)
13.09.2024 23:30
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.